Vyhodnocení:Páté kolo, Zadání:Šesté kolo VGS 2012 [velká grafická soutěž]

26. october 2012 at 11:21 | Matyldakr |  Competitions
Nápis vás poslalo jenom 5...
Omlouvám se, že je to tak pozdě, neměla jsem moc času...

Zadání
Pátý úkol je šablonka, téma je Halloween
Velikost je podle vás. Formát by měl být PNG.

Výtvory mi posílejte na e-mail matyldakr.blog.cz@atlas.cz, do předmětu napište VGS,
zmiňte vaší přezdívku, do přílohy dejte obrázek
Výtvory si nezapomeňte podepsat!

Co budu hodnotit?
-Zaplněnost šablony(šotka musí být vidět!)
-Efekty (brushe, textury)
-Přesnost, pečlivost
-Nesmí být přeplácaný ani poloprázdný

Další info
- Dostanete maximálně 10 bodů
-Posílejte do 1.listopadu
Těším se na vaše výtvory!

Dobrý nápad dát fotku do textu, Ale okraje jsou kostrbaté a ani tam ta fotka moc nevynikne. Chtělo by to k tomu třeba nějaký malý PNG obrázek.
8/10

Je pěkný, sice malý, ale to nevadí. Možná by to chtělo nějaký brush pod písmo a obrázek, ale i takhle je to pěkné xD
10/10

Dobrý nápad dát obrázek na pozadí, ale stejně tomu něco chybí. Třeba stín, nějaký brush nebo malý obrázek...
8/10

----------------------------------
-----------Neposlala----------
----------------------------------
----------------------------------
Merry_Berry
Moc se mi líbí, prostě nádherný xD
10/10

----------------------------------
-----------Neposlala----------
----------------------------------
----------------------------------

----------------------------------
-----------Neposlala----------
----------------------------------
----------------------------------
Pěkný, ale ten brush v popředí by byl lepší dát do pozadí v jiné barvě, takhle to ale působí jako mlha, což se mi líbí, protože to k podzimu patří xD
10/10

----------------------------------
-----------Neposlala----------
----------------------------------
----------------------------------


 

1 person judged this article.

Comments

1 Merry_Berry Merry_Berry | 26. october 2012 at 11:31 | React

Díky za hodnocení a tu šablonu myslíš něco na způsob rámečku?

2 Matyldakr Matyldakr | Web | 26. october 2012 at 11:32 | React

[1]: Jo, něco jako tohle:http://sweetgraphic.blog.cz/category/templates-sablony

3 Klaudý :PP Klaudý :PP | Web | 26. october 2012 at 11:54 | React

Dávám Merry Berry :)) ta je podle mě nejhzčí :DD dobrej nápad udělat soutěž :))) jinak děkuju za koment na mém blogu :))

4 Leňourek Leňourek | Web | 26. october 2012 at 11:57 | React

NikaRoovy         6% (5)

5 Merry_Berry Merry_Berry | 26. october 2012 at 12:21 | React

[3]: Díky :D

6 Calla*=)*Blue Calla*=)*Blue | Web | 26. october 2012 at 12:26 | React

Já dávám Merry Berry

7 já :D já :D | 26. october 2012 at 12:28 | React

Merry_Berry

8 Carlos Carlos | Web | 26. october 2012 at 12:33 | React

Mně se moc líbí od Diamond Girl.. je sice pravda, že ty okraj jsou trochu kostrbaté, ale to zase až tak moc nevadí. (: Líbilo by se mi to třeba jako popisky do menu. ;) Taky je moc pěkný výtvor, který udělala NikaRoovy. :D

9 rockyaceceklub rockyaceceklub | Email | Web | 26. october 2012 at 18:49 | React

čo je šablonka?

10 Diamond Girl Diamond Girl | Web | 26. october 2012 at 20:09 | React

ďakujem :), tú šablonku som ti už poslala

11 lamodelastyle lamodelastyle | Email | Web | 26. october 2012 at 23:37 | React

Kdo chce hlas ať mi napíše na blog :)

12 Martush Martush | Web | 27. october 2012 at 11:01 | React

Dokonalé výtvory, nejvíc se mi líbí asi ten od Merry_Berry

13 Neilin/Aranis Neilin/Aranis | Web | 27. october 2012 at 14:49 | React

NikaRoovy :D

14 Peťo Peťo | Web | 27. october 2012 at 20:29 | React

Nechceš spriateliť? http://p-world.blog.cz/1210/naber-affs

15 Carlos Carlos | Web | 27. october 2012 at 21:56 | React

v pohodě. :3 díky že jsi se aspoň ozvala. ;D :P

16 Payša Payša | Email | Web | 28. october 2012 at 9:23 | React

Zdravím, na blogu je zadání do prvního kola VGS ( http://pay-terr-world.blog.cz/1210/vgs-1-kolo-zadani ).

17 Sunny Sunny | Web | 28. october 2012 at 9:23 | React

Nejvíc se mi líbí ten nápis od Pavli xD

18 Denileat Denileat | Web | 28. october 2012 at 16:18 | React

Tady je tvé hodnocení blogu http://awesom-e-vil.blog.cz/1210/hodnoceni-blogu-5 :)

19 Kajl Kajl | Web | 29. october 2012 at 14:44 | React

Pavli má nejhezčí a myslím že je celkem kravina hlasovat i pro ty co neposlali...

20 Valiente/valiente.blog.cz Valiente/valiente.blog.cz | Web | 30. october 2012 at 14:14 | React

Ja hlasujem za Diamond Girl :)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement