Comments

1 Sunny Sunny | Web | 19. january 2013 at 15:00 | React

krásný hodnocení a váborný výsledek :D gratuluju!!

2 Diamond Girl Diamond Girl | Web | 19. january 2013 at 18:24 | React

skvelé hodnotenie, gratulujem :)

3 Drew Drew | Email | Web | 20. january 2013 at 11:41 | React

congrats :D

4 Nikitta Nikitta | Web | 20. january 2013 at 16:28 | React

A ještě k tomu layi co mám objednaný - kdy asi tak bude ? Nespěchám na tebe a pochopím když teď třeba namáš čas a klidně počkám ;o).

5 jana-janishka jana-janishka | Web | 20. january 2013 at 18:22 | React

Ahoj,dáš mi prosím hlas pro jana-janishka?
Tady: karinka28.blog.cz/1301/soutez-o-sperk-kdo-se-stane-vitezem
Předem mockrát děkuju a hlas ti klidně oplatím!
A promiň za reklamu!
PS:Máš pěkný blog!

6 Feria Feria | Web | 20. january 2013 at 21:40 | React

Já vím, že jsem strašně nedočkavá, ale ráda bych si "vyzvedla" svou ikonku. Pokud nemáš čas, není problém, abych si to objednala jinde. Prosím napiš kdy by to asi mohlo být.

Předem dík
Feria, Serenáda noci

7 ღAlexღ ღAlexღ | Web | 22. january 2013 at 9:55 | React

Ahoj :) psala jsem ti o desing Purple universe :) mohla bych se zeptat, kdy tak bude? děkuju:)

8 Carolsa Carolsa | Web | 22. january 2013 at 19:35 | React

Gratulace! A s tím designem měla pravdu. Je vážně moc hezký. :-)

9 Maťulka Maťulka | Email | Web | 22. january 2013 at 20:10 | React

gratulujem :) mimochodom, neviem si pomôcť  s designom - na každom počítači alebo notebooku mi zobrazuje stránku rozdielne a neviem ako by som to urobila. Skús sa pozrieť ako ho zobrazuje tebe, no mne na notebooku ukazuje presne, no na počítači je stránka posunutá vpravo, poprípade príliš vľavo. No neviem sama :)

10 Peťula** AFFS ;) Peťula** AFFS ;) | Web | 23. january 2013 at 3:04 | React

Super hodnocení a blog i adminka si to právem zaslouží ;)

11 Katrin Michel. Katrin Michel. | Web | 23. january 2013 at 19:51 | React

Fajne Hodnocení :)

12 Simi Simi | Email | Web | 24. january 2013 at 4:55 | React

no fajne

13 BARB. BARB. | Email | Web | 24. january 2013 at 13:25 | React

Koukám a očím nevěřim, máš perfetkní ( a to opravdu myslím vážně a že takové slovo moc často nepoužívám) design! Nádherný,propracovaný. Páni! S hodnocením na 100% souhlasím!(:

14 beaut beaut | Web | 24. january 2013 at 13:26 | React

super :)

15 Lucy0077 Lucy0077 | Web | 24. january 2013 at 21:21 | React

krásné gratulace

16 MuMie.xo MuMie.xo | Web | 26. january 2013 at 12:01 | React

pravda :))

17 Carolsa Carolsa | Web | 29. january 2013 at 19:00 | React

Veliká gratulace. :-)

18 girls girls | Email | Web | 31. january 2013 at 20:03 | React

tak to máš dobré :D -_-

19 Brčko Brčko | Web | 1. february 2013 at 17:53 | React

Byla jsi připojená u mě na blogu do SONC, takže, dneska začalo poslední kolo, tak se koukni, jak si minule dopadla ;)

20 Denny Denny | Web | 6. february 2013 at 21:53 | React

Gratuluji, zasloužíš si to. ;)

21 K. K. | Web | 10. february 2013 at 12:01 | React

Skvělé hodnocení, naprosto s ním souhlasím. :)
Ten dess je opravdu nádherný :)

22 lamodelastyle lamodelastyle | Email | Web | 10. february 2013 at 15:19 | React

Gratuluji :)

23 svetocimajednepubertacky svetocimajednepubertacky | 22. february 2013 at 9:43 | React

napsala jsem ti na mail, tak se mi když tak prosím ozvi :-)

24 Jíťák Jíťák | Web | 22. february 2013 at 12:35 | React

Řekla bych, že s hodnocením můžu souhlasit i já. Máš to tady příjemné :)
Chtěla jsem se ještě zeptat jestli děláš designy na přání :) Abych věděla a mohla si o něj napsat.

25 markeet123 markeet123 | Email | Web | 23. february 2013 at 11:44 | React

Mooc pěkný blog :-)) !!

26 LoO~ LoO~ | Web | 27. february 2013 at 18:24 | React

super hodnocení , souhlaím s ním :)

27 lamodelastyle lamodelastyle | Email | Web | 1. march 2013 at 19:01 | React

Ahoj :) Hele možná dobrá,možná špatná zpráva.Rozpouštím affs.Jestli mě budeš dále navštěvovat,to záleží na tobě já tebe už však bohužel nebudu.Někdy možná nakouknu.!Měj se hezky.Wí

28 Martush** Martush** | Web | 2. march 2013 at 13:37 | React

úžasné hodnocení, zasloužíš si ho :)

29 Martush** Martush** | Web | 2. march 2013 at 13:38 | React

P.S. VRACÍM SE!!

30 Peťula** Peťula** | Web | 4. march 2013 at 1:37 | React

Ahoj promin ale mažu si tě

31 Martush** Martush** | Web | 11. march 2013 at 17:45 | React

ahoj, nechceš se u mě na blogu zapojit do SONS? :)

32 Dia Dia | Web | 16. march 2013 at 22:04 | React

Hodnoceno podle pravdy :) souhlasím ;)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.